Mimoseæg
Det skal du bruge
6 personer
Ca. 20 minutter
Æg
6 æg
1 spsk grov
sennep
3 spsk
mayonnaise
1 lille bundt dild
½ citron
Salt og peber
Topping
24 pillede rejer, gerne frosne
1 bundt purløg
Tilbehør
Ristet rugbrød, 300 g
Sådan gør du
Kog æggene 8-9 minutter til de er hårdkogte. Afkøl dem med koldt vand og pil dem.
Halver æggene, tag blommerne ud og kom dem i en skål. Læg de halve kogte hvider på et fad.
Rør sennep og mayonnaise i æggeblommerne.
Skyl og hak dild til det svarer til 3 spsk. Mos det hele sammen med en gaffel til en ensartet konsistens.
Smag til med citronsaft, salt og peber.
Kom cremen tilbage i hver æggehvide.
Skyl og hak eller klip purløg. Top med rejer og pynt med klippet purløg. Krydr med friskkværnet peber og lidt flagesalt.
Rist rugbrød og servér.