Vi bruger Cookies
Ved at benytte accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.
Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.
Det sunde æg
Æg- en powerfood
Hvor mange æg må jeg spise?
Myter om æg og sundhed
Sunde opskrifter med æg
Ægproduktion
Kvalitetskontrol
Produktionsforhold
Fra høne til spisebord
Salmonella
Æg og klima
Æg i køkkenet
Æggets egenskaber
Materiale om egenskaber og anvendelsesmuligheder
Tilberedning af æg
Materialer
Æg og sundhed
Salg af æg
Vejledninger vedr. produktionsforhold
Nyheder
2019
2018
2017
Om Danske Æg
Hvad står Danske Æg-mærket for?
Om brancheorganisationen
About Danish Egg Association
Projekter i Danske Æg
Links og kontakt
Links
MENU
Det sunde æg
Ægproduktion
Æg i køkkenet
Materialer
Nyheder
Om Danske Æg
Links og kontakt
Links
/
Links og kontakt
Links
Links og kontakt
Jørgen Nyberg Larsen
Sektorchef
Mobil tlf.: +45 2724 5691
Tlf: +45 3339 4635
E-mail:
jnl@lf.dk
Anina Lambert Kjær
Ernæringskonsulent
Mobil tlf.: +45 3017 8890
Tlf: +45 3339 4008
E-mail:
akj@lf.dk
Dette print er foretaget fra http://xn--danskeg-rxa.dk/kontakt d. 9/12-2019 klokken 17:53.
Sender informationer...