Efterårstærte med butternut squash og græskarkerner
Det skal du bruge
stk. 10 små tærter
700 g butternut squash i tern 1,2 x 1,2
5 g hvidløg, finthakket
5 g ingefær, finthakket
0,2 dl olie
1 g revet muskatnød
200 g hytteost
4 g salt
1 g friskkværnet peber
700 g æggemasse (se opskrift)
40 g græskarkerner
1 portion tærtedej med friskost (separat opskrift)
Æggemasse
250 g helæg
500 g fløde
7 g salt
2 g peber
Sådan gør du
Steg butternut squash, hvidløg og ingefær i olie på kippen.
Tilsæt muskatnød, hytteost, salt og peber.
Fyld ca. 80 g fyld i hver tærte.
Top op 70g æggemasse.
Top op med 4 g græskarkerner.
Bag ved 180 grader i 20 minutter og derefter 160 grader i 10 minutter.