Efterårstærte med butternut squash og græskarkerner

 
 
EFTERAARSTAERTE.jpg
 

Det skal du bruge
stk. 10 små tærter

 
  • 700 g butternut squash i tern 1,2 x 1,2

  • 5 g hvidløg, finthakket

  • 5 g ingefær, finthakket

  • 0,2 dl olie

  • 1 g revet muskatnød

  • 200 g hytteost

  • 4 g salt

  • 1 g friskkværnet peber

  • 700 g æggemasse (se opskrift)

  • 40 g græskarkerner

  • 1 portion tærtedej med friskost (separat opskrift)

Æggemasse

  • 250 g helæg

  • 500 g fløde

  • 7 g salt

  • 2 g peber

 

Sådan gør du

Steg butternut squash, hvidløg og ingefær i olie på kippen.

Tilsæt muskatnød, hytteost, salt og peber.

Fyld ca. 80 g fyld i hver tærte.

Top op 70g æggemasse.

Top op med 4 g græskarkerner.

Bag ved 180 grader i 20 minutter og derefter 160 grader i 10 minutter.

Anina Kjær