Omelet med kartoffel, spinat og frisk mozzarella
Det skal du bruge
2 personer
Ca. 25 minutter
4 æg
1 dl mælk
Salt og friskkværnet peber
100 g kogt kartoffel
100 g frisk spinat
1 kugle frisk mozzarella
2 spsk olivenolie
Sådan gør du
Slå æg ud i en skål. Tilsæt mælk, salt og friskkværnet peber og pisk det sammen med en gaffel.
Skær de kogte kartofler i tern.
Skyl spinat og lad den dryppe grundigt af i en sigte.
Riv mozzarella ud i nogle mindre stykker.
Varm olie på en pande ved god varme. Steg kartoffeltern på panden til de får lidt farve.
Tilsæt æggemassen og når den begynder at sætte sig, kom halvdelen af spinat og mozzarella på. Fold siderne forsigtigt indover, så omeletten nærmest får en cigarform.
Vend omelet rundt, og steg den 1-2 minutter mere, så den får flot farve udenpå, og stadig er blød i midten.
Vip omelet over på en tallerken og server med spinat og mozzarella på toppen, drys med lidt ekstra salt og friskkværnet peber.