Omelet asian style

 
07+Omelet+med.jpg
 

Det skal du bruge

1 person
Ca. 20 minutter

 
  • 3 æg 

  • ¾ dl mælk

  • Salt og friskkværnet peber

  • 25 g tørret tang

  • 2 spsk olivenolie

  • 1 spsk sort sesam

Pynt

  • 2 kviste mynte

  • 2 kviste koriander

  • 50 g kimchi (kan købes færdig eller laves selv)

 

Sådan gør du

Slå æg ud i en skål. Tilsæt mælk, salt og friskkværnet peber og pisk det sammenmed en gaffel.

Skær eller bræk tang i mindre stykker.

Varm olie på en pande ved middel varme. Tilsæt æggemassen og når den begynder at sætte sig, kom halvdelen af tang og sort sesam på. Fold siderne forsigtigt indover, så omeletten nærmest får en cigarform.

Vend omelet rundt, og steg den 1-2 minutter mere, så den får flot farve udenpå, og stadig er blød i midten.

Vip omelet over på en tallerken og server med resten af tang og sort sesam på toppen.

Drys med skyllet, plukket mynte og koriander og server kimchi til.

Anina Kjær