Omelet asian style
Det skal du bruge
1 person
Ca. 20 minutter
3 æg
¾ dl mælk
Salt og friskkværnet peber
25 g tørret tang
2 spsk olivenolie
1 spsk sort sesam
Pynt
2 kviste mynte
2 kviste koriander
50 g kimchi (kan købes færdig eller laves selv)
Sådan gør du
Slå æg ud i en skål. Tilsæt mælk, salt og friskkværnet peber og pisk det sammenmed en gaffel.
Skær eller bræk tang i mindre stykker.
Varm olie på en pande ved middel varme. Tilsæt æggemassen og når den begynder at sætte sig, kom halvdelen af tang og sort sesam på. Fold siderne forsigtigt indover, så omeletten nærmest får en cigarform.
Vend omelet rundt, og steg den 1-2 minutter mere, så den får flot farve udenpå, og stadig er blød i midten.
Vip omelet over på en tallerken og server med resten af tang og sort sesam på toppen.
Drys med skyllet, plukket mynte og koriander og server kimchi til.