Vi bruger Cookies

Ved at benytte accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.

Ny viden om æg

Den 10. oktober 2014- Æggets Dag var en række af Danmarks førende madskribenter samlet for at høre den nyeste viden indenfor æg, sundhed og produktion.
Klik på billedet ovenfor for at se præsentationer fra dagens forskellige indlæg.

Byggeklodser til musklerne v/ Mette Hansen, Aarhus Universitet 10.10.2014 

Dansk ægproduktion v/ Jørgen Nyberg Larsen, Danske Æg 10.10.2014

Æg som en del af proteinrig kost v/ Nina Geiker, Herlev Hospital 10.10.2014

Næringsindhold i æg v/ Pia Knuthsen, DTU Fødevareinstituttet 10.10.2014

Æg og sundhed v/ Grethe Andersen, Landbrug & Fødevarer 10.10.2014