Vi bruger Cookies

Ved at benytte accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.

Formidling af æg og sundhed

Hvis du er interesseret i at læse mere om æg og sundhed, har du her mulighed for at hente præsentationer og anden læsevenlig dokumentation.

Præsentationer mm.
 

Æg som superfood

V. Nina Geiker, Herlev Hospital

Download præsentation (pdf)

 

Optimal tilberedning af æg

V. Grethe Andersen

Download præsentation (pdf)

 

 

Hvad ved danskerne egentlig om æg?

V. Anina Kjær, Landbrug & Fødevarer

Download præsentation (pdf)

   

Æg og sundhed– lightudgave
Landbrug & Fødevarer 

Download lightudgave (pdf)

Æg
v. Grethe Andersen, Landbrug & Fødevarer 

Download præsentation (pdf)

 

Æg
v. Grethe Andersen, Landbrug & Fødevarer

Download præsentation (pdf)

Æg i kosten, del.1
v. Grethe Andersen, Landbrug & Fødevarer

Download præsentation (pdf)

Æg i kosten, del.2
v. Grethe Andersen, Landbrug & Fødevarer

Download præsentation (pdf)